top of page

DANKJEWEL!

Bedankt voor je aankoop!

Download je bestand(en) hier:

Misschien vind je dit ook leuk:

Werkboek 'De Krachtige Cyclus'

1.png

In dit werkboek heb ik alles verwerkt wat ik zelf graag wilde hebben in een planner. Natuurlijk wilde ik anderen deze tools ook aanbieden, want buiten de dagen van je cyclus, kun je hierin nog veel meer bijhouden. Zoals je symptomen en temperatuur, maar ook je self care rituelen. Je kunt jouw workouts en voeding per fase inplannen en reflecteren op je verlopen cyclus, want welke self care was súper effectief in welke fase en welke niet zo..? en hoe voelde je je na bepaalde workouts of voeding?

 

Ik heb hem zo proberen in te richten dat je een goed overzicht krijgt over de verloop van je menstruatiecyclus én hoe jijzelf zoveel mogelijk kunt inspelen op de maandelijkse schommelingen in je hormonen. 

Nu: €4,50

7 dagen hormoonproof eten - vegetarisch

1.png

(vega, gluten en koemelk vrij)

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn 'hormoonproof' voedingsplan. Of het nu puur is voor inspiratie of juist omdat je hormonale klachten ervaart, je bent onwijs welkom en ik hoop dat je in dit plan vindt waar je naar opzoek bent. Het plan is ontstaan omdat ik in mijn praktijk 'De Krachtige Vrouw' een heleboel clienten help met het herstellen van hun hormoonbalans en er op het gebied van voeding, altijd nog een heleboel te winnen valt.

Echter, vinden clienten het vaak lastig om hun voeding aan te passen en als extra tool bied ik ze soms een voorbeeld voedingsplan aan. Dat plan wordt ontzettend goed ontvangen omdat ze deze als inspiratie kunnen gebruiken of omdat ze het plan kunnen volgen en daarom zelf niet hoeven na te denken over wat ze wel en niet kunnen eten op een dag (terwijl ze hier ondertussen over leren).

Ik wilde anderen deze mogelijkheid ook graag bieden. Want ik merk dat heel veel mensen het moeilijk vinden hun voeding 'hormoonproof' te maken. Want waar moet je dan in hemelsnaam beginnen? (Dit plan is vega vanwege de grote vraag ernaar, maar easy peasy aan te passen en vlees & vis toe te voegen)

Nu: €4,50

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page