top of page

DANKJEWEL!

Bedankt voor je aankoop!

Download je bestand(en) hier:

Misschien vind je dit ook leuk:

E-book 'De Krachtige Cyclus'

Een aantal jaar geleden was ik de connectie met mezelf en mijn vrouwelijke energie volledig kwijt. Leven naar mijn cyclus heeft me geholpen deze connectie terug te vinden. En sinds ik dat doe, voel ik me veel meer vrouw, veel meer mezelf en veel krachtiger. En dát gun ik JOU ook! Dus schreef ik een E-book waarin ik je leer:

Hoe onze vrouwelijke cyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus trackt en leert kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatie klachten ervaart.

Wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe leven naar je cyclus je jou kan re-connecten met je lichaam.

Nu: €7,50

7 dagen hormoonproof eten - vegetarisch

1.png

(vega, gluten en koemelk vrij)

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn 'hormoonproof' voedingsplan. Of het nu puur is voor inspiratie of juist omdat je hormonale klachten ervaart, je bent onwijs welkom en ik hoop dat je in dit plan vindt waar je naar opzoek bent. Het plan is ontstaan omdat ik in mijn praktijk 'De Krachtige Vrouw' een heleboel clienten help met het herstellen van hun hormoonbalans en er op het gebied van voeding, altijd nog een heleboel te winnen valt.

Echter, vinden clienten het vaak lastig om hun voeding aan te passen en als extra tool bied ik ze soms een voorbeeld voedingsplan aan. Dat plan wordt ontzettend goed ontvangen omdat ze deze als inspiratie kunnen gebruiken of omdat ze het plan kunnen volgen en daarom zelf niet hoeven na te denken over wat ze wel en niet kunnen eten op een dag (terwijl ze hier ondertussen over leren).

Ik wilde anderen deze mogelijkheid ook graag bieden. Want ik merk dat heel veel mensen het moeilijk vinden hun voeding 'hormoonproof' te maken. Want waar moet je dan in hemelsnaam beginnen? (Dit plan is vega vanwege de grote vraag ernaar, maar easy peasy aan te passen en vlees & vis toe te voegen)

Nu: €4,50

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page