top of page

Coaching & Consulten

Image by Priscilla Du Preez 🇨🇦

Als we denken aan ‘een gezonde balans’, denken we vaak aan voeding, beweging en rust, wat in wezen klopt, alleen vergeten we nogal snel de andere aspecten die óók heel belangrijk zijn voor onze gezondheid en geluk. Dit is vooral omdat we soms vergeten hoe groot de impact van bijv. community, vriendschap, passie en een gevoel van purpose heeft op onze vitaliteit.  Om ons leven in zijn volledigheid evenwichtig te houden, willen we daarom niet de focus leggen op maar één element, maar ook op de andere sleutelelementen die aan een voldaan en gelukkig leven bijdragen. 

 

Als we dus gaan kijken naar een overall balans, zijn er 4 dimensies die je wil voeden en verzorgen namelijk de:

 • Lichamelijke (Voeding, beweging, slaap, ademhaling, etc.)

 • Geestelijke (Intellect, mindset, persoonlijke ontwikkeling, brein stimulatie, leren, etc.)

 • Spirituele (Spirit, artistieke uitingen, passie & purpose, normen & waarden etc.)

 • Sociaal-emotionele (Relaties, omgang met anderen, community etc.)

Meestal ligt onze focus op 1 of 2 van deze dimensies en vergeten of verwaarlozen we de rest. Niet altijd bewust, maar vooral omdat het lastig kan zijn een balans te vinden tussen alle elementen in een leven dat al zo onwijs druk en vol voelt. Zou je dan iets willen veranderen, komt meestal de vraag: 'Hoe ga ik in vredesnaam nieuwe gezonde gewoontes toevoegen en meer tijd voor mezelf in plannen, als mijn agenda al zo uitpuilt?' 

En dit is waar wij om de hoek komen kijken. Want hoewel wij de focus op ons platform met name leggen op fysieke gezondheid en een gezonde geest, blijkt uit de praktijk telkens maar weer, hoe al deze pijlers daar uiteindelijk aan bijdragen. En nee, het is soms niet erg om even de focus te verschuiven en iets meer aandacht te besteden aan 1 van de elementen, maar de praktijk wijst keer op keer weer uit dat als je alle 4 weet te verwerken in je leefstijl, het op langere termijn meer voldoening en meer geluk zal brengen.

De coaching die wij aanbieden varieert van de focus op alleen fysieke gezondheid tot het totaal plaatje. Kijk vooral verder of er een pakket tussen zit wat jou aanspreekt. 

Wie weet kunnen we jou verder helpen in jouw zoektocht naar meer balans. 

'Evenwichtig leven' Programma 

Wil je niet alleen jouw fysieke gezondheid aanpakken maar een volledige leefstijl verandering maken? Wil je balans vinden binnen alle 4 de sleutelelementen uit de intro (fysiek, mentaal, spiritueel & sociaal-emotioneel) voor een gezond, voldaan & gelukkig leven? Durf je voorbij 'korte termijn' te kijken en aan de slag met duurzame en lange termijn doelen en verandering? Dan is dit programma iets voor jou.

 

We kijken samen naar alle facetten die jij belangrijk vindt in het leven en waar je meer balans wil creëren. Onderzoeken samen waar mentale shifts plaats mogen vinden om dit voor elkaar te krijgen (wat houdt je nu nog tegen? Hoe kan je meer zelfcompassie ontwikkelen etc.) en vervolgens maken we een plan van aanpak en breken grote doelen op in kleinere stappen om op een duurzame manier verandering plaats te laten vinden

 • 3 maanden traject

 • Startdag van 3 uur (offline in Eindhoven) bevat:

​* Basis intake: Bespreken van achtergrond, medische geschiedenis, eventuele fysieke klachten  + het doen van een hormonale anamnese.

* Doelen: Bespreken van jouw leefstijl, jouw doelen, jouw valkuilen, jouw patronen, jouw stressoren, jouw  ideale toekomst beeld etc.

* Mentale shift: Wat houdt je nu nog tegen? (Angst, afwijzing, perfectionisme?)

* Plan van aanpak: Doelen in stukjes breken en samen starten met een plan van aanpak voor de eerste 4 weken.

 • Uitgebreid rapportage met klachten analyse & leefstijl adviezen

 • Uiteindelijk wordt het 4 weken plan uitgebreid tot een 12 weken plan van aanpak

 • 2 vervolgconsulten 45min (online) ter reflectie en voor eventuele aanpassingen

 • Wekelijkse incheck momenten (whatsapp) & voice notes

 • Afsluitend consult (offline of online) van een uur, met reflectie en vooruit kijken. 

 • Werkboek ter begeleiding (om te reflecteren, voeding bij te houden etc.

€1050,-  €900,-*    (vanaf 12 juni beschikbaar)


Alle prijzen zijn inclusief btw*

Betalen in 2 of 3 termijnen is bij alle pakketten ook mogelijk, dit kun je aanvinken bij de check-out als je online het consult aanschaft.

Na aanschaffing ontvang je een mailtje om een datum te prikken voor het eerste consult. 


Helaas worden mijn consulten niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Health consult(en)

Om je fit te voelen en sterk in je schoenen te staan, moet zowel lichaam als geest in balans zijn.  Ik help vrouwen ook daarom graag bij het herstellen (of in balans houden van) hun hormoonbalans en darmgezondheid, omdat deze twee systemen aan de basis liggen van de algehele gezondheid.

 

In mijn praktijk behandel ik verschillende problemen. Ik ben gespecialiseerd in vrouwen gezondheid; en dan met name de menstruatiecyclus en menstruatieklachten. Daarnaast help ik ook cliënten in mijn praktijk met PCOS,  Endometriose, vruchtbaarheidsproblemen en (pre)menopauze klachten. Alsmede darmklachten, slecht slapen en de algehele leefstijl/gezondheid verbeteren. 

 

Door middel van een intake kijken we wat voor soort klachten je ervaart en welke hormonen of andere disbalans (denk aan darmwerking, ontgifting, het functioneren van je andere organen) hier verantwoordelijk voor kunnen zijn. Soms kan dit een flinke puzzel zijn, want -zoals je hierboven las- vangen soms verschillende hormonen functies op en is het soms lastig te achterhalen welke er nou hoofd verantwoordelijk is voor jouw klachten. Maar geen nood, als je gemotiveerd bent, kunnen we samen achter de oorzaak komen en ervoor zorgen dat je hormoonbalans weer verbetert.

Basispakket

 • Intakeformulier

 • 1,5 uur online consult (bespreken van achtergrond, medische geschiedenis, klachten, jouw leefstijl, doelen + het doen van een hormonale anamnese.)

 • Uitgebreide rapportage met analyse en uitleg.

 • Leefstijl adviezen (Voeding, stress release, training, cyclus en meer)

 • 12 weken plan van aanpak (Waar te beginnen en hoe op/af te bouwen?)

 • Werkboek en eventueel cycluswerkboek ter begeleiding (om te reflecteren, voeding bij te houden etc.) 

Pluspakket

 • Alles uit het basispakket 

 • na 4 weken een 45 minuten online consult

 • Na 8 weken een 45 minuten online consult

€350,-  €300,-*

€550,-  €500,-*


Alle prijzen zijn inclusief btw*

Betalen in 2 of 3 termijnen is bij alle pakketten ook mogelijk, dit kun je aanvinken bij de check-out als je online het consult aanschaft.

Na aanschaffing ontvang je een mailtje om een datum te prikken voor het eerste consult. 


Helaas worden mijn consulten niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Vragen? Mail me! info@jipisabel.com

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page