top of page

di 10 jul

|

Zie informatie voor link

Health Ambassadors informatie bijeenkomst 10 juli (1)

Ontmoet Jip en Kevin en ontvang alle informatie over het groenten en fruit concept en de business.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Health Ambassadors informatie bijeenkomst 10 juli (1)
Health Ambassadors informatie bijeenkomst 10 juli (1)

Tijd en locatie

10 jul 2018, 20:00 – 11 jul 2018, 20:30

Zie informatie voor link

Over het evenement

Voor een jonge en ambitieuze movement met een visie voor de wereld, ben ik opzoek naar mensen om anderen te inspireren en helpen naar een gezonder leven en als je affiniteit hebt met gezondheid, past dit dus perfect in je leven. Wat wij voornamelijk doen is mensen begeleiden naar een gezondere lifestyle, binnen het Juice PLUS+ concept. Wij helpen mensen zich weer goed in hun vel te laten voelen en energie te geven, met onze producten, maar ook onze begeleiding. Ook laten wij mensen realiseren met wat voor potentie ze hun leven kunnen leiden. Het hoeft niet moeilijk te zijn om gezond en gelukkig te leven.

We werken via een groenten en fruit concept. Zoals sommige misschien wel weten gebruik ik dit concept nu al 8 maanden en ben ik er razend enthousiast over! Niet alleen omdat het mijn lichaam terug in balans heeft gebracht, maar omdat het me elke keer weer verrast met zijn resultaten bij klanten (en mezelf). Het was dus maar een kwestie van tijd of ik zou er zelf een business in starten. Dit omdat ik vooral het concept van natuurlijke groenten en fruit producten, gecombineerd met begeleiding zo ongelofelijk sterk vind.

In deze meeting leggen we precies uit waarom we partners zoeken en hoe we te werk gaan.

We werken volgens een franchise formule (niet schrikken, je hoeft geen grote investering te maken!! Het is laagdrempelig) Als je ermee start zou je mijn partner worden, maar heb je wél je eigen business. Het ideaal voor iedereen die graag een zakcentje erbij verdiend (naast bijvoorbeeld school, of een andere baan) of iedereen die het roer om wilt gooien en fulltime wilt knallen en echte knaken wilt verdienen.

Tijdens deze online meeting geven we alle informatie en in -and outs over het concept en de business.

Meld je aan en we zien je 10 juli om 20:00uur in onze online zoomcall meeting! :D

Gebruik onderstaande link om mee te doen met de online meeting op 10 juli : (je ontvangt deze ook nog in je email!)

https://zoom.us/j/6835621898

ID: 683 562 1898

Liefs

Jip

Deel dit evenement

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page