top of page
oJee! Ik ben uit balans - Logo (transparant).png

DE CHALLENGE

IN 5 WEKEN NIEUWE GEZONDE GEWOONTEN CREËREN !

Doe je mee?

'oJee! Ik ben uit balans' is een video serie & challenge die is ontstaan omdat ik opnieuw opzoek ben naar een gezonde balans.

De afgelopen 10 jaar heb ik 4 verschillende soorten levens geleid. Een leven volledig geweid aan de fitness wereld, een leven als hormoonconsulente en geweid aan volledig herstel van mind & lichaam. Vervolgens ben ik head-first gedoken in de new-age spiritualiteit community en heb uiteindelijk alles losgelaten (omdat ik zo klaar was met het constant "helen" van mezelf) om te gaan roadtrippen, in Portugal te wonen en gewoon even te 'leven'.

En nu? Nu zit ik nog steeds in Portugal, geniet ik onwijs van het leven hier, maar begin ik die sportschool en 'fitte' ik toch wel een beetje te missen. Niet omdat ik nu volledig uit balans ben, wél omdat ik klaar ben om weer meer uit  mijn gezondheid te halen want laten we eerlijk zijn, ik ben nu de 30 gepasseerd en ik wil graag gezond oud worden en een goede basis is het halve werk (preventie), dus ja, ik ben klaar om na 3 jaar weer te beginnen met trainen en me weer te focussen op iets wat ik altijd onwijs belangrijk vindt en heb gevonden, mijn gezondheid en longevity. 

En ik daag jou uit om met me mee te doen! 

NIEUWE DOELEN, NIEUWE GEWOONTEN

Wist je dat het begin van de lente de ideale tijd is om nieuwe doelen te stellen? Veel culturen vieren het nieuwe jaar vanaf de dag dat de lente begint. De natuur laat namelijk heel mooi zien, dat midden in de winter (1 jan), niet de beste tijd is voor nieuwe dingen. We horen dan nog lekker in onze cocon te zitten. In onze wintermodus. De nieuwe cyclus begint voor de natuur pas wanneer de eerste groene knoppen aan de bomen komen en de energie weer naar buiten keert. Dít, nú, is dus eigenlijk de perfecte tijd om nieuwe doelen of voornemens te stellen en aan de slag te gaan, want ook wij voelen deze energie shift. Of ben ik de enige?

Voel jij ook die energie verandering in jezelf?

Voel je dat het weer begint te kriebelen en je zin hebt om dingen te ondernemen?

Dan is dit de perfecte tijd om aan deze challenge mee te doen. 

5 weken, om terug je balans te vinden.

Om met nieuwe gewoonten te beginnen.


Misschien wil je het sporten weer oppakken of yoga.  Misschien gaat sporten wel goed, maar wil je je juist focussen op gezond eten. Of misschien merk je juist dat je iets teveel op sporten en gezond eten focust en wil je meer aan selfcare doen. 

Wat je doelen ook zijn, dat maakt voor deze challenge in principe niet uit. Ik kies een paar simpele kleine doelen uit waar iedereen aan mee kan doen en verder mag je ze zelf bepalen.
Dit zelf bepalen doe je met behulp van een werkboek.

Het enige wat belangrijk is, is dat je voelt dat je iets wil veranderen en klaar bent om dit nu ook echt te gaan doen!

Dan zijn ik en de rest die meedoet met de challenge, jouw accountability partners . Jouw support. Om je te helpen, om je te blijven motiveren en inspireren en er te zijn als het even niet zo lekker loopt. 

Ben je er klaar voor?

IK WEL!

Dus join me!

 
Je kan je nog aanmelden t/m 5 april!!

DE 5 WEKEN IN HET KORT

Week 1: Voorbereiding
We beginnen op 1 april (nee dit is geen grap), maar no worries, je hoeft niet halsoverkop te beginnen. De eerste week neem je de tijd om je beginpunt en je doelen te analyseren, alsmede om te kijken wat je allemaal nodig hebt om je doelen ook echt te behalen. Moet je hiervoor nieuwe recepten opzoeken? Een sportschool abo afsluiten? Een yoga matje lenen van je beste vriendin? Week boodschappen doen? Daar heb je deze week allemaal de tijd voor, zodat je op 8 april voorbereid aan de slag kunt gaan. De zondag voor we starten doen we ook nog even een live call & Q&A, zodat we in de juiste energie kunnen starten en je eerste vragen alvast beantwoord kunnen worden.
Week 2: LET'S GO!
8 April ga je dan echt beginnen! Je hebt je planner (welke je kunt vinden in het werkboek) ingevuld en je gaat aan de slag. Ik zal dagelijks even inchecken bij de groep en jullie proberen te motiveren ;) en tevens is de community (dit wordt waarschijnlijk een whatsapp groep, ligt een beetje aan de grote van de groep), hier om je eerste overwinningen, maar ook je struggles te delen. Iedereen is welkom om elkaar tips te geven en te motiveren om te zorgen dat iedereen zijn of haar doelen gaat bereiken.
Week 3: Check-in
Als je twee weken bezig bent doen we aan het einde (dus einde week 3) een check-in via een live call. Hier krijg je een moment om even te reflecteren op de eerste 2 weken en vervolgens vooruit te kijken naar de 2 weken die nog komen gaan. Zijn er dingen die aangepast mogen worden? Kun je een stapje verder of moet je juist even terugschakelen?

Week 4: Stapje verder?
Dan is het weer tijd om door te pakken en met je nieuwe of aangepaste doelen,  duik je de laatste 2 weken in (met altijd de community als je support bij je).
Week 5: Laatste loodjes 
Laatste week en die week sluiten we weer af met een live call om te reflecteren op de challenge en te kijken, hoe nu verder?
Je kan je nog aanmelden t/m 5 april!!

WAT ZIT ER BIJ DE CHALLENGE IN BEGREPEN

  • Start video voor voorbereidingsweek
  • Werkboek/planner
  • 3 live calls met Q&A
  • WhatsApp groep (of ander community middel, ligt uiteindelijk aan de grote van de groep)
  • Dagelijkse incheck momenten in de groep 
  • Elke week een uitgebreide mail met daarin een inkijkje in mijn trainingen & voeding en tips.
En dit alles voor een eenmalige €9,99!
Je kan je nog aanmelden t/m 5 april!!

WIE BEN IK?

Hi, mijn naam is Jip en sinds kort 31 jaar jong. Ik werk momenteel als content creator om zoveel mogelijk mensen (met name vrouwen) te inspireren meer zelfcompassie en balans in hun leven te creëren. Met name omdat dit voor mij jaren lang een grote struggle is geweest. 

Ik ben afgestudeerd HBO sport & beweegdeskundige en heb 4 jaar als personaltrainer & voedingscoach gewerkt voordat ik de wereld van de hormonen in dook. Als hormoonfactor trainer heb ik 4 jaar  lang een succesvolle praktijk als hormoon consulente, menstruatie educator & mindset coach gerund.

Ik heb daarnaast ook de spirituele wereld ontdekt en mijn reiki practitioner (niv.1) & Spiritual coach certificaten gehaald en mezelf ontwikkeld tot Feminine Energy mentor door programma's te volgen van grote namen op dit gebied en een hoop zelfstudie.

IMG_8379.jpg

Ik heb sinds 2014 al meer dan 1500 vrouwen mogen coachen op het gebied van leefstijl verandering en van 2018 tot 2022  ook vrouwen op mentaal gebied en mindset verandering mogen coachen. In alles wat ik doe mix ik mijn expertise uit mijn opleidingen met mijn eigen ervaring en deel en coach vooral vanuit hart en intuïtie. Ik geloof niet in een one size fits all, maar wel dat het voor iedereen mogelijk is om een fijne gezonde balans te vinden, waarmee je je fit voelt, maar ook kan genieten van het leven, terwijl je vol compassie naar jezelf en de mensen om je heen kan kijken.

Hoewel ik ondertussen niet meer werk als coach, vind ik het wel heerlijk mensen te inspireren, motiveren én de kennis die ik heb te delen en dat hoop dan ook tijdens deze challenge, met jou te mogen doen. 

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page