top of page
Wat zeggen mijn cliënten?

REVIEWS

Jill Muijers - Basic pakket

Korte update Jill.jpg
Before & after Jill Muijers.jpeg

Na 4 weken

Voor

Ik heb meer bereikt in korte tijd dan verwacht. Mijn uitslag is stukken minder en een fijne bijkomstigheid is dat ik niet meer hees ben en mijn darmen een stuk rustiger zijn!

Jip is een heel fijn persoon om mee aan de slag te gaan. Ze geeft je ook echt het gevoel dat jullie samen naar je doel toe werken. Er is altijd ruimte voor vragen of extra uitleg als dat nodig is. Ze is oprecht geïnteresseerd en denkt fijn met je mee

Rochelle Piet - Basic pakket

Review-consult-de-krachtige-vrouw-rochel
Voor-foto-consult-de-krachtige-vrouw-roc

voor

na-foto-consult-de-krachtige-vrouw-roche

na 4 weken

Rochelle-review-resultaat-8-weken.jpg

na 8 weken

Mariel Heidemans

Heel erg blij met dit besluit! Ik heb een beter inzicht in hoe mijn hormonen werken en heb eerlijk gezegd er nooit bij stil gestaan hoeveel voordelen dit met zich mee brengt. Jip kan veel dingen verklaren en op die manier kun je er ook mee aan de slag. Ze denkt ook mee en houdt rekening met je wensen en behoeftes, zodat je het advies ook zo makkelijk mogelijk kan toepassen in je leefsituatie. Echt een aanrader als je last hebt van PMS of andere hormonale klachten, maar ook als je simpelweg meer uit jezelf wil halen. Thanks a lot!!

Sophie Drost

Zoals Jip al aangaf zijn echte resultaten op een veel langere termijn zichtbaar, maar ik merk nu zeker wel wat verschillen. Dit motiveert mij enorm! 

Jip is professioneel, bekwaam en aardig. Jip hoort wat je zegt en denkt goed met je mee.

Demi dv linden

Jip, super bedankt voor jouw luisterend oor en de begeleiding! Ik voel me weer fit en energiek! Zonder jou was het voor mij nog steeds een raadsel geweest waar mijn vage klachten vandaan kwamen. Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe! Ik voel me weer fit en energiek!

Bregje Simons

Ik ben elke dag heel blij dat ik met mijn traject bij Jip gestart ben. Ik dacht best veel van het lichaam en van voeding te weten, maar Jip liet me een hele andere kant zien. Haar aanpassingen hebben me van klachten afgeholpen rondom mijn vertering en menstruatie, maar eigenlijk nog wel meer dan dat. Mijn lichaam voelde eigenlijk nooit echt fit, ook al at ik gezond en sportte ik veel. Door de voedingsaanpassingen die gunstig zijn voor mijn hormonen voel ik me fitter, heb ik meer energie én zit ik langer vol. Bovenal heeft Jip me doen inzien hoe belangrijk het is om voor je lichaam te zorgen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

Margot Bracke

Jip weet heel goed waar ze mee bezig is. Vanuit haar expertise kan ze jou als klant begeleiden in het definiëren van je klachten en ze weet heel goed over te brengen wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn. Ze liet me op 'n andere manier naar mijn lichaam kijken en leerde me welke voeding goed voor me is. Daarnaast ging het afspreken en vastleggen van de consults erg vlot - dat vind ik zelf heel belangrijk! Tijdens de gesprekken lijkt het alsof je met een vriendin spreekt. Je voelt je helemaal op je gemak om te spreken over soms ongemakkelijke en persoonlijke dingen.

Nathalie Menkhorst

* PDS klachten zijn nagenoeg weg, en heb ik ze wel dan weet ik precies waardoor het komt

* pukkelige armen zijn weg

* meer energie

* geen moodswings

IK heb eigenlijk geen tips voor je, ik ben onwijs blij dat je op mijn pad kwam en dat ik aan de hand door dat PDS verhaal geleid werd, nu mag mijn lichaam nog meer helen en doen waarvoor het gemaakt is! Dankjewel!

Lindsey Snauwaert

Heel dankbaar dat ik deze keuze maakte dit jaar om meermaals iets te doen voor mezelf. Jip speelde hier een hele grote rol in, ze zit er bonk op met al haar tips en tricks om aan mijn problemen te werken. Na 5 weken voel ik me beter dan ooit in een hele lange tijd, luisteren naar wat mijn eigen lichaam nodig heeft kon ik enkel weten door die emb test en bij deze is het ook bewezen. Ik wil je bedankten voor alles!! Groetjes Lindsey x

Alessia Chericoni

Verrast en enorm geholpen door Jip. die de tijd voor je neemt en het niet erg vindt als je weken later nog is een mail gestuurd als je in paniek iemand bent over iets. Ze is kundig en voelt je goed aan. Fijne aanpak en een duidelijk en helder plan van aanpak wat je teruggestuurd krijgt. Super!! Dank lieve Jip.

Sanne Ouwehand

Ik kwam bij Jip op consult omdat ik mijn spiraal had laten verwijderen en nog niet ongesteld werd, hier wilde ik mij graag in verdiepen. Ook had ik last van klachten als vocht vasthouden, opgeblazen buik, moeizame stoelgang en voelde ik over het algemeen een disbalans. Ik voelde mij niet lekker in mijn en wilde hier graag wat aan doen.

Ik heb zeker al resultaat bereikt. Ik ben grotendeels van mijn buik/darmklachten af, en als het weer opspeelt kan ik beter plaatsen wat de oorzaak is en ben ik er binnen een paar dagen ook weer vanaf. Daarnaast houd ik ook bijna tot geen vocht meer vast, in die zin zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb voor mijn gevoel nog wel een lange weg te gaan, ik ben mij heel bewust geworden van wat ik wil en wat ik wil veranderen.

Jip ik vind het echt super mooi werk wat je doet en zo belangrijk. Ik ben van mening dat ieder mens deze kennis over eigen lichaam moet hebben om zichzelf en eigen lichaam te begrijpen en lekker en gelukkig in het leven te staan.

Nathalie Goede

Ik voelde me meteen bij Jip op mijn gemak en ik was positief verrast over de hoeveelheid informatie en handvatten ik kreeg om mijn gezondheid te verbeteren. De gesprekken zijn motiverend en ze heeft super veel kennis paraat om al je vragen te kunnen beantwoorden. Ik kan Jip aan iedereen aanraden, omdat ze niet alleen de kennis en kunde in huis heeft maar ook een heel prettig persoon is.

Sarah Diroe

Ik ben erg tevreden over Jip. Ze heeft veel kennis van haar vaak. Hierdoor vertrouwde ik haar volledig. Mijn voornaamste doel was regelmatig ongesteld worden en dat word ik nu. 1 keer in de maand. Ik ben super tevreden. :)

Veertje Heemstra

Ik heb het volle vertrouwen in de expertise van Jip, ik heb het gevoel dat ik nu weet wat mijn lijf nodig heeft en heb het gevoel dat ik bij Jip terecht kan.

Linda litjens

Ik ben super blij dat ik de stap heb gezet om met Jip aan mijn gezondheid te werken! De bloedtest en het super uitgebreide en persoonlijke advies van Jip heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer in mijn kracht sta om aan mijn gezondheid te werken met voeding en leefstijl. Na jaren maar wat af en aan proberen zonder richting, voelt het nu dat ik beter weet wat ik doe en daar heeft Jip haar kennis en kunde me enorm mee op weg geholpen. De drempel in contact met Jip is laag, wat ik echt een verademing vind in vergelijking met sommige andere zorgverleners.

Charlotte Awouters

Enorm blij dat ik de stap heb genomen om bij Jip de EMB test te laten uitvoeren. Ik heb veel bijgeleerd over mijn lichaam en over de invloed van onze voeding. Ik had al veel goed gehoord en gelezen maar was nog steeds verbaast hoe snel ik resultaten zag nadat ik kleine aanpassingen in mijn voeding/ levensstijl begon te maken. Als er mensen zijn die zoals ik veel last hebben van eczeem en/of acne is dit zeker en vast een aanrader! Ik heb hier zelf nog geen moment spijt van gehad.

Nienke vd Water

Ik vond de samenwerking met Jip heel fijn. Het heeft me onwijs geholpen om te kijken qua voeding wat voor mij en mijn lichaam werkt. Door de supplementen en begeleiding heb ik echt weer veel energie gekregen en weer zin in het leven en alles wat het me te brengen heeft. Natuurlijk is niet gelijk alles opgelost en heb ik nog steeds wel eens cravings, maar ik ben me er goed bewust van en weet dat ik elk moment weer anders kan kiezen en terug naar de basis kan. Dankjewel lieve Jip!

Daniëlle Brus - Basic pakket

Jip weet erg goed uit te leggen waar zij denkt dat het probleem vandaan komt en hoe je er mee aan de slag kan. Hierdoor begrijp je ook waarom je met bepaalde dingen aan de slag moet. Ze stelt je daarnaast super op je gemak waardoor er een fijn en open gesprek ontstaat. Ik heb in 5 weken ontzettend veel resultaat geboekt (meer dan verwacht!) en mijn eigen lijf leren kennen, en weet nu goed hoe ik zelf deze stijgende lijn door kan zetten. Jip is een fantastische consulent. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Lindsey Strijbosch - Begeleidingspakket

Ik heb blij dat ik hieraan begonnen ben, mijn hormonen waren voor mijn gevoel uit balans en door een paar kleine aanpassingen die ik goed uitgelegd heb gekregen van Jip merk ik al super veel verschil. Zodra ik merk dat ik weer uit balans raak en even een oppepper nodig zal ik zeker weer contact opnemen met Jip😁

Fleur - Basic pakket

Jip is betrokken, werkt zorgvuldig en is aandachtig tijdens de consulten. Het plan van aanpak is overzichtelijk en duidelijk zodat je weet waar je moet beginnen. Ik merk dat ik meer energie heb en dat ik wat lekkerder in mijn lijf zit, omdat ik wat gewicht ben verloren. Mijn cyclus moet nog wel regelmatig worden en of mijn weerstand verbeterd is, is nu nog te vroeg om te zeggen. Maar mijn resultaten zijn boven verwachting! En ik ga zeker nog even door om de meest gewenste resultaten te krijgen. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren! :)

Naomi Dulos - Basic pakket

Ik was geswitcht van anticonceptie. Ik ging van de pil naar een koperspiraal. Ik kwam er toen achter hoeveel schade de pil eigenlijk had veroorzaakt. Daarom ben ik voor hulp naar Jip gegaan.

 

Het plan van aanpak dat ik na het intake consul kreeg ervaardde ik als erg gemakkelijk eigenlijk. Jip had al zoveel voor mij uitgezocht en klaargezet dat ik het alleen maar hoefde door te lezen. 

 

Ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om bij Jip in consult te gaan. Jip heeft mij veel kennis en informatie bijgebracht over mijn gezondheid en hoe de hormonen in mijn lichaam werken.

Christel van den Bogaart - Begeleidingspakket

Na mijn keuze om te stoppen met de pil stond ik een beetje met mijn handen in het haar omdat ik niets wist wat me te wachten stond. Mijn cyclus kwam meteen weer op gang waardoor ik dus ook vrijwel meteen klachten kreeg. Ik volgde Jip al een hele tijd en dacht yep, bij haar moet ik zijn! En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. En ik ga niet zeggen dat het meteen beterde hoor want dat mag ook gezegd worden ik heb echt wel een strijd gevoerd met vele momenten van twijfel of ik er wel goed aan deed. Maar Jip had altijd wel bemoedigende woorden en als het me echt weer een hoog zat en ik dit mailde kreeg ik ook super fijn mailtjes terug met tips, tricks en vooral door haar woorden de kracht om door te zetten. Nu na zo'n 5 maanden te zijn gestopt kan ik zeggen dat het langzaam de goede kant op lijkt te gaan. Ik merk echt dat er duidelijk steeds meer balans komt. De heftige klachten die ik had zijn minder geworden (helemaal weg nog niet 100% maar dat is oké) en ik geef het nu gewoon lekker de tijd. Ook op mentaal vlak (door hormonen voelde ik me vaak wat depri) merk ik dat dit echt wel stabieler aan het worden is. It takes time dat heb ik wel geleerd, en daarnaast ben ik zoveel wijzer nu over hoe het werkt en wat je zelf allemaal kan doen om je cyclus en hormonen in balans te brengen en houden.

Linda Hermans - Begeleidingspakket

Jip is een fijne vrouw, die goed snapt wat je als klant nodig hebt en goed luistert naar hulpvraag. Vanuit daar gaat ze stap voor stap met je aan de slag om zo tot het hoofddoel te komen. Ik kwam bij haar voor meer balans in verschillende aspecten, zoals voeding, slaap, stresslevel. Mijn slaap is over het algemeen beter nu en ik ben flink afgevallen (in combinatie met weight watchers).

WORKSHOPS/CURSUSSEN

Celeste Postus

De cursus was precies wat ik hoopte dat het zou zijn! Door Jip haar enthousiasme weet ze je nieuwsgierigheid te maken, maar vooral ook te motiveren om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Zo'n breed onderwerp weet ze op een duidelijke, verhelderende manier over te brengen. Ik heb veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Anoniem

Ik raad deze cursus aan iedereen aan! Eigenlijk zou iedere vrouw dit als basispakketje al moeten krijgen op jonge leeftijd. In 7 dagen tijd ga je door verschillende belangrijke onderwerpen heen rondom het vrouw zijn, waardoor je na de cursus meer bewust zult zijn van je cyclus en ook de handvaten hebt om te leven naar je cyclus. En Jip's enthousiasme zet ook zeker aan om dit te doen! ;)

Ilse Weijer

De cursus was volledig, begrijpelijk en nuttig. Door de concrete handvatten kan je gelijk aan de slag. Door de prettige stem, duidelijke uitleg en pakkende filmpjes was het elke dag weer ‘een feestje’

Marielle

(The greenguide NL)

Jip heeft zicht hier duidelijk in verdiept! Ze deelt haar eigen ervaring en vertelt alle informatie in makkelijke taal. Ze combineert body (hoe ziet het er daar beneden uit, hoe werkt je lichaam), mind, lifestyle (stress...) en food (de invloed daarvan op je hormonen en dat is nou juist belangrijk! Naast informatie krijg je ook handige tips en oefeningen.

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page