top of page
Jip 3.jpg

Verbind met je vrouwelijke energie en kom dichter bij jouw authentieke en krachtige zelf. Wordt de vrouw die je in de essentie bent en leef eindelijk je leven zoals jij dit wil.

Volgende start: Onbekend

8 weken online programma

RISING
PHOENIX

Woman, rise from the ashes and discover your powerful self.

In dit 8 weken online programma ga je ontdekken wie je in jouw essentie bent, waar jouw (vrouwelijke)kracht zit, wat je op dit moment nog tegenhoudt om het leven te leiden dat je wil, de vrouw te worden die je wíl zijn en hoe je haar kunt ontwaken. Want in wezen bezit je alles al vrouw, je mag het alleen zelf nog gaan zien en geloven.   

Jip 9.jpg

Herken jij jezelf in 1 of meerdere van onderstaande zinnen?

 Je hebt moeite met het ontvangen van liefde en complimenten.

 Je hebt bevestiging van buitenaf nodig om jezelf goed te voelen over jezelf of wat je doet.

 Het voelt alsof er iets mist of niet klopt in je leven en hebt het idee dat je meer uit jezelf of je leven kunt halen.

 Je bent een 'overly independent woman', en durft niet om hulp te vragen.

 Je staat constant aan en leeft vanuit/in je hoofd?

 Je voelt de angst om 'teveel' te zijn en houd jezelf daardoor klein.

 Of je hebt juist het gevoel dat je niet 'genoeg' bent en geeft daardoor veel energie en tijd aan anderen, maar niet aan jezelf. 

  Je overschrijdt je eigen grenzen constant. 

En wil je dit veranderen?

Jip 9.jpg

Ik ben zelf echt de belichaming van een 𝙒𝙤𝙪𝙣𝙙𝙚𝙙 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣𝙚 geweest.

 

Ik was de tom-boy in mijn kinderjaren. Ik droeg baggy broeken, skater schoenen en was vaker in bomen en in de modder te vinden dan op mijn kamer met mijn barbies. Ik werd hierom geprezen: "Wat is Jip een stoere meid!"

 

Ik was de over-clingy, aanhankelijke en afhankelijke vriendin eind tienerjaren en begin twintiger jaren. Zonder gezonde grenzen en liet me manipuleren, kleineren en afzonderen door mijn vriendje. Want ik voelde me eigenlijk niks waard als vrouw zijnde. 

 

Ik werd de extreme verleidster daarna. Ik gebruikte mannen voor seks en gebruikte mijn lichaam om te manipuleren. Ik geloofde namelijk oprecht dat dat het enige was wat ik te bieden had. 

 

Ik werd de overly independent woman tegelijk/daarna. Ik hoefde niemand zijn of haar hulp, ik kon en doe alles zelf en heb geen man in mijn leven nodig die shit voor me fixt. Want ik wilde niemand tot last zijn.

 

4 voorbeelden van uitingen van een 𝙒𝙤𝙪𝙣𝙙𝙚𝙙 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣𝙚.

Het zijn 4 manieren om een middelvinger naar jouw idee van het vrouwelijke op te steken, door het juist af te weren of elementen ervan te integreren en (mis)bruiken.

Dit komt voort uit (diepe) interne “wonden” die je in je jeugd en jonge tienerjaren (of zelfs later) hebt opgelopen. 

 

Alle gebeurtenissen die jou aan vrouwen, (je) vrouwelijkheid, (je) seksualiteit en (je) sensualiteit heeft doen twijfelen.

 

Alle gebeurtenissen die ergens op dit gebied pijn hebben veroorzaakt (afwijzing, gebruik, misbruik, etc.)

Zorgen dat jouw positieve kijk, eervolle gevoel, de schoonheid die je erin zag of voelde & gevoel van kracht die je had op/over jouw seksuele essentie, verdwijnt.

 

En dit kan zich uiten in verschillende vormen. 

Maar het komt uiteindelijk vanuit eenzelfde soort bron. 

 

Het wantrouwen, de afkeer, de schaamte en verachting voor:

 

“𝙏𝙝𝙚 𝙁𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙣𝙚.”

Terwijl DAAR juist je kracht zit vrouw!

Het is de sleutel naar vrijheid in jezelf. 

Your feminine energy is the key to your Queendom!

8 weken (online)
max. 8 vrouwen
6 online masterclasses
3 coaching sessies
2 vrouwencirkels
Embodiment tools & prompts om diep te duiken

Opening cacao ceremonie & afsluitende ceremonie

What's in it?

De Masterclasses

Elke week heb je een online Masterclasses of online vrouwencirkel, waar de gehele groep aan deelneemt. De masterclasses geef ik niet alleen, maar ook met experts.
 

- 6 masterclasses

 

Thema’s van de Masterclasses:

  • Basics The Feminine & The Masculine energieën

  • The Wounded Feminine (patronen en geloofsovertuigingen die voortkomen uit een wounded Feminine)

  • The Wounded Masculine (patronen en geloofsovertuigingen die voortkomen uit een wounded Masculine)

  • Sensualiteit  & seksualiteit

  • De Divine Feminine Archetypes (Gezonde vrouwelijke energie)

  • Polariteit & attachement styles (hechtingstijlen in relaties)

Basic info

November start Rising Phoenix met een online openingscirkel, waarna het 8 weken traject op een maandag wordt aftrapt met de eerste masterclass. De specifieke data wordt deze zomer bekend gemaakt. Sta je op de wachtlijst? Dan ontvang je als aller eerst de start data.

1:1 coaching

In het traject ga je aan de slag met een coach die je helpt bepaalde vraagstukken te beantwoorden. Want waarom blijf je hangen in een bepaald patroon? Waarom leef jij je leven nog niet op jouw voorwaarden?  In de sessies is er ruimte om in te gaan op de onderwerpen die jou nu bezighouden en wellicht nog tegen houden om in jouw vrouwelijke kracht te gaan staan. 

Daarnaast delen Kim (Rising Phoenix coach) en ik alle kennis die we in 29 en 30 jaar hebben opgedaan en die ons hebben gebracht waar we nu staan. Van onzekere ongelukkige jonge meiden met een eetstoornis en vertekend zelfbeeld, verdwaald in hen ongezonde mannelijke energie naar zelfverzekerde gelukkige vrouwen, die hen balans, plezier en sensualiteit weten te behouden in hen leven, terwijl ze hen eigen bedrijf leiden vanuit creatieve vrouwelijke energie. (lees meer over ons onderaan de pagina!)

 

Yes you can have it all!

Vraagstukken die we mogelijk behandelen: Wat voor leven wil ik leiden? Wat voor vrouw wil ik zijn? Hoe is mijn kijk tegenover vrouwelijkheid, mannelijkheid, sensualiteit & seksualiteit? Wat zijn mijn overtuigingen en waar komen deze vandaan? Welke tools heb ik nodig om te komen waar ik wil zijn? Welke patronen houden mijn potentieel tegen?

 

De coachingsessies vinden om de week plaats en kunnen in overleg ingepland worden. Voorkeur gaat naar 1 vaste dag en tijd die om de week wordt herhaald.

 

Masterclasses

Daarnaast zijn er elke week Masterclasses (of vrouwencirkels) waar de gehele groep aan deelneemt. 

 

8 masterclasses

Thema’s die we gaan bespreken:

·  Wat is vrouwelijke en mannelijke energie?

·  Wounded Feminine 

·  Wounded Masculine

·  Gezonde vrouwelijke energie

·  Sensualiteit & seksualiteit

·  Polariteit & hechtingstijlen (relaties)

 

De masterclasses & vrouwencirkels vinden plaats op de maandag avonden van 19:00 - 21:00 (cet)

 

Vrouwencirkels

Naast masterclasses vinden er ook 2 (online) vrouwencirkels plaats. Sacred tijd en ruimte om je mede vrouwen, je sisters, te supporten, om met elkaar te connecten, om van elkaar te leren en samen te groeien. Dit zijn uurtjes om openlijk te delen wat dit programma met je doet, waar je tegenaan loopt, maar ook om je successen te vieren. Niet iedereen om je heen zal begrijpen met wat voor programma je bent gestart, laat staan waar je doorheen gaat. Het gaat namelijk niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn. De vrouwen die tegelijk met jou zijn begonnen echter, begrijpen je wél. Ik hecht daarom veel waarde aan dit deel van het programma.

 

Om je vrouwelijke energie te vergroten, moet je je ook omgeven met vrouwen.

De masterclasses & vrouwencirkels vinden plaats op de maandag avonden van 19:00 - 21:00 (cet)

 

Daarnaast zal er een WhatsAppgroep gestart worden waar je dagelijks support van elkaar kunt krijgen.

Jip Isabel

Jip deelt al haar kennis die ze in 29  jaar heeft opgedaan en die haar hebben gebracht waar ze nu staat. Van een onzekere ongelukkige jonge meid met een eetstoornis en vertekend zelfbeeld, verdwaald in haar ongezonde mannelijke energie naar een zelfverzekerde gelukkige vrouw, die haar balans, plezier en sensualiteit weet te behouden in haar leven, terwijl ze haar eigen bedrijf leidt vanuit haar creatieve vrouwelijke energie.

Ze is opgeleid HBO sport & beweegdeskundige, Hormoon consulent, reiki practitioner (niv.1) & Spiritual coach en heeft zich ontwikkeld tot Feminine Energy mentor door programma's te volgen van grote namen op dit gebied en een hoop zelfstudie. Ze heeft sinds 2014 al meer dan1000 vrouwen mogen coachen op het gebied van leefstijl verandering en de laatste twee jaar coached ze ook vrouwen op mentaal gebied en mindset verandering. Ze mixt haar expertise uit haar opleidingen met haar eigen ervaring en coached vanuit haar hart en intuitie.

DSC09573.jpg

Kim Wassenaar

Kim is holistisch coach en helpt mensen om weer voor zichzelf en als zichzelf te gaan leven. In haar sessies werkt ze op basis van haar achtergrond in onder andere NLP, systemische coaching, gedragspsychologie en innerlijk kindwerk en haar ervaringsdeskundigheid.

Haar eigen reis duurde ruim 15 jaar. Tijdens haar middelbare schooltijd een onzeker meisje dat het gevoel had nergens bij te horen en dat zichzelf kwijtraakte in de zoektocht naar acceptatie.

Gevolgd door diepe rouwverwerking en een eetstoornis begin 20, waarbij ze volledig uit contact kwam te staan met haar lichaam. Een lichaam dat ze, na het jaren te hebben afgewezen, daarna leerde inzetten als wapen. De verleidster. Emotioneel gesloten en altijd in controle.

En nu, een vrouw die zichzelf en haar gevoel weer heeft te leren vertrouwen en die weet waar ze voor staat, wie ze is en wat ze uit het leven wilt halen. Unapologetically.

PHOTO-2022-02-19-12-35-10.jpg

Deze vrouwen gingen je voor

Oké waar te beginnen? Deze pracht vrouw en cursus hebben mij zoveel stappen vooruit laten zetten. Waar ik het zelf niet zag, wees zij mij op de feiten. Ze heeft me in de war gemaakt maar ook zoveel duidelijkheid gegeven. Veel over mijzelf geleerd, wie ik ben & wat ik wil halen uit het leven. Het samen doen met andere top vrouwen was alleen maar een dikke plus en zoveel meer eruit gehaald/gekregen dan gedacht! Eigenlijk geen woorden voor, alleen maar “DOEN!!”. ❤️❤️

- Linda Schreuder

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page