top of page

Onze masterclasses

Image by Vitalii Pavlyshynets
oJee! Ik ben uit balans - Logo (5).png

Hormoonbalans & stresssysteem

...

€15,-  €12,50

Leven naar je cyclus

Een aantal jaar geleden was ik de connectie met mezelf en mijn lichaam volledig kwijt. Leven naar mijn cyclus heeft me geholpen deze connectie terug te vinden en sinds ik dat doe, voel ik me veel meer vrouw, veel meer mezelf en onwijs veel krachtiger. Maar leven naar je cyclus brengt je nog veel meer. Het helpt namelijk ongelofelijk bij je (hormonale) gezondheid en het verminderen van menstruatieklachten. Het helpt je lichaam terug in balans te brengen omdat je het precies leert geven wat het nodig heeft op elk moment. Omdat ik elke vrouw die connectie met haar natuur en hormonale balans gun, schreef ik in 2018 alweer, de eerste versie dit e-book.

Leer hoe onze menstruatiecyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus kunt bijhouden en leren kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatieklachten ervaart alsmede wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe je jouw leven zo kunt indelen, dat je menstruatiecyclus geen last meer is en een kracht wordt.

€17,50  €15,-

Werkboek - cover.png

Anticonceptie & ik

...

€11,-  €8,50-

E-books

Liever lezen en op die manier leren over de onderwerpen die bijdragen aan een leven meer in balans? Of graag een naslagwerk hebben na het volgen van een webinar? Neem een kijkje bij onze E-books.

oJee! Ik ben uit balans - Logo (2).png

Gratis mini-guide

PMS. Wat is het? Hoe ontstaat het? Hoe kom ik er vanaf?

Last van PMS klachten en wil je direct thuis aan de slag met tips?

Download dan hier mijn gratis E-guide.

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page