top of page

Onze e-books

oJee! Ik ben uit balans - Logo (5).png

7 dagen hormoonproof eten

(vega, gluten en koemelk vrij)

Er zijn ontzettend veel websites, coaches en auteurs die vertellen wat wel en wat niet te eten voor je gezondheid. In mijn praktijk zag ik dat mijn cliënten juist door al die informatie, geen idee meer hadden waar te beginnen met gezond eten en juist om die reden is dit e-book ontstaan.Want gezond eten en leven hoeft geen straf te zijn, moet je geen extra stress geven en mag ook best wat makkelijker voor je gemaakt worden. Dit e-book biedt je daarom basis informatie over welke voeding van invloed is op je hormoonbalans en geeft je een week aan simpele recepten, om een goede start te maken.

Het is een vega plan om het voor iedereen toegankelijk te maken, maar de recepten zijn easy peasy van vlees en vis te voorzien met een aantal simpele “swaps” (die ook terug te vinden zijn in het e-book)

€15,-  €12,50

Leven naar je cyclus

Een aantal jaar geleden was ik de connectie met mezelf en mijn lichaam volledig kwijt. Leven naar mijn cyclus heeft me geholpen deze connectie terug te vinden en sinds ik dat doe, voel ik me veel meer vrouw, veel meer mezelf en onwijs veel krachtiger. Maar leven naar je cyclus brengt je nog veel meer. Het helpt namelijk ongelofelijk bij je (hormonale) gezondheid en het verminderen van menstruatieklachten. Het helpt je lichaam terug in balans te brengen omdat je het precies leert geven wat het nodig heeft op elk moment. Omdat ik elke vrouw die connectie met haar natuur en hormonale balans gun, schreef ik in 2018 alweer, de eerste versie dit e-book.

Leer hoe onze menstruatiecyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus kunt bijhouden en leren kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatieklachten ervaart alsmede wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe je jouw leven zo kunt indelen, dat je menstruatiecyclus geen last meer is en een kracht wordt.

€17,50  €15,-

Werkboek - cover.png

Werkboek: Leven naar je cyclus

In dit werkboek heb ik alles verwerkt wat ik zelf graag wilde hebben in een planner. Natuurlijk wilde ik anderen deze tools ook aanbieden, want buiten de dagen van je cyclus, kun je hierin nog veel meer bijhouden. Zoals je symptomen en temperatuur, maar ook je selfcare rituelen. Je kunt jouw work-outs en voeding per fase inplannen en reflecteren op je verlopen cyclus om uit te vogelen welke selfcare súper effectief was in welke fase en welke niet zo..? En hoe voelde je je na bepaalde workouts of voeding?

 

Ik heb hem zo ingericht dat je een goed overzicht krijgt over de verloop van je menstruatiecyclus gedurende 12 maanden én hoe jijzelf zoveel mogelijk kunt inspelen op de maandelijkse schommelingen in je hormonen. 

Tevens vindt je handige informatie & tips tussen de maanden door.

€11,-  €8,50-

Masterclasses

 Liever masterclasses kijken en op die manier leren over de onderwerpen die bijdragen aan een leven meer in balans?

Gratis mini-guide

PMS. Wat is het? Hoe ontstaat het? Hoe kom ik er vanaf?

Last van PMS klachten en wil je direct thuis aan de slag met tips?

Download dan hier mijn gratis E-guide.

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page