top of page

Onze masterclasses

Image by Vitalii Pavlyshynets
oJee! Ik ben uit balans - Logo.png

Hormoonbalans & stresssysteem

Wat voor invloed heeft stress op ons hormonale systeem?​ Vaak denken we bij stress puur aan emotionele en mentale stress, maar wist je dat er ook zoiets bestaat als ‘fysieke’ stress? Zelfs al ben je mentaal helemaal in balans, kan het toch nog zo zijn dat jouw stress-systeem op standje ‘AAN’ staat en dit is van invloed op je immuunsysteem, hormonale systeem, je zenuwstelsel en nog heel veel meer.

In deze Webinar tackelen we het hormonale systeem, hoe het stresssysteem werkt, wat hier op van invloed is en hoe dit met praktische tips en veranderingen te veranderen.

€17,50  €15,-

oJee! Ik ben uit balans - Logo (2).png

Leven naar je cyclus

Leer hoe onze menstruatiecyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus kunt bijhouden en leren kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatieklachten ervaart alsmede wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe je jouw leven zo kunt indelen, dat je menstruatiecyclus geen last meer is en een kracht wordt.

Deze masterclass legt uit wat je leert in het e-book: 'Leven naar je cyclus.' Het e-book is een mooi naslagwerk na het volgen van deze masterclass, het werkboek is een fijne manier om praktisch aan de slag te gaan na de masterclass.

€17,50  €15,-

E-books

Liever lezen en op die manier leren over de onderwerpen die bijdragen aan een leven meer in balans, aan de slag met een werkboek of graag een naslagwerk hebben na het volgen van een webinar? Neem een kijkje bij onze E-books.

oJee! Ik ben uit balans - Logo (2).png

Gratis mini-guide

PMS. Wat is het? Hoe ontstaat het? Hoe kom ik er vanaf?

Last van PMS klachten en wil je direct thuis aan de slag met tips?

Download dan hier mijn gratis E-guide.

oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page