top of page

Welkom bij Comba! | Een nieuw begin

Mijn aller laatste 'blog' op deze website, is van 11 juni 2022.. Oftewel bijna 2 jaar geleden.

In die blog schrijf ik over dat ik het gevoel had, dat ik gefaald had. Ik kan je vertellen dat het niet de enige keer in die afgelopen 2 jaar was, dat dit gevoel me bekroop, maar uiteindelijk zie ik nu ook het grotere plaatje en weet ik dat alles wat de afgelopen 2 jaar op mijn pad is gekomen, nodig was om te komen waar ik nu sta en heeft bijgedragen aan het ontstaan van Comba, mijn nieuw gezondheidsplatform en praktijk.


Dus welkom op mijn vernieuwde website en welkom bij Comba Lifestyle.


Gezonde balans vanuit compassie voor jezelf

Mijn nieuwe platform wat zicht focust op een gezonde balans, vanuit compassie voor jezelf. Een platform waar je informatie, guides, masterclasses en andee diensten kan vinden, die jou helpen een gezond gebalanceerd leven te ontwikkelen, vanuit het oogpunt: goed voor jezelf willen zorgen.


De blog & artikelen

Als je me al een tijd volgt, weet je dat ik het afgelopen half jaar columns heb geschreven over daten, relaties, mindset en meer op een ander platform. Dit platform gaat blijven bestaan, want schrijven is en blijft een van mijn grote passies en favoriete hobbies, alleen past niet elk onderwerp waar ik over schrijf goed in het 'Comba' plaatje. Ik bedoel, hoewel de mindset en groei rondom relaties heel goed past, zijn mijn eigen 'dating' verhalen wellicht wat minder aansluitend. Dus deze ga ik gescheiden houden.


Wat je hier op de blog terug gaat vinden zijn dan ook vooral artikelen die te maken hebben met gebalanceerd leven vanuit compassie: Gezondheid, mindset, zelfliefde, selfcare, af en toe een receptje, tips & tricks en ook de nodige columns met mijn persoonlijke ervaringen en ideeën die mooi aansluiten bij deze thema's. Neem vooral ook een kijkje tussen de artikelen die hier al staan en die ik tussen 2018 en 2021 heb geschreven, toen ik mijn praktijk opende, want die zijn nog hartstikke relevant en weet dat de al bestaande database langzaam maar zeker aangevuld gaat worden met nieuwe artikelen.


Ik heet je van harte welkom en vind het onwijs leuk dat je hier bent.


Op dat we samen vanuit liefde voor onszelf, gebalanceerd leren en blijven leven <3


Liefs,


Jip

댓글


oJee! Ik ben uit balans - Logo.png
bottom of page